Kennis opfrissen met Verkeerstreffen Veilig Verkeer Nederland                                          

 

“Een dame/heer in het verkeer, houdt haar/zijn verkeerskennis up-to-date!”    

                                                                                                                                                                                                                Venray 14 november 2016

Beste AVOS-leden,                                                                                                                                                    

Om die dame of heer in het verkeer te blijven, is het belangrijk de kennis van de verkeersregels regelmatig op te frissen. De regels veranderen immers elk jaar opnieuw.        
In dit verband nodigt het AVOS-bestuur u met genoegen uit voor deelname aan het

Verkeerstreffen op donderdag 1 december om 14:00 uur in De Kemphaan

De heer Piet Wijnen van Veilig Verkeer Nederland verzorgt een programma van ongeveer twee uur, inclusief pauze. Het bestaat uit een interactieve quiz met vragen en verkeerssituaties. Met veel aandacht voor het gebruik van de E-Bike en fietsgedrag in het algemeen. Ook afleiding in het verkeer komt aan bod, denk aan telefoons, reclame en gesprekken. Alle deelnemers worden daarnaast uitgenodigd om verkeersknelpunten in hun omgeving te bespreken, liefst met foto’s van de situatie waar het om gaat.

Kortom, een interessante en nuttige manier om samen de veranderingen in het verkeer te bespreken en hoe daarmee is om te gaan. Zo blijven wij dames en heren in het verkeer!

Deze bijeenkomst in De Kemphaan, Kennedyplein 1 in Venray staat open voor alle 60-plussers in Venray. Bij (te) grote aanmelding krijgen degenen die zich het eerst aanmelden voorrang.                                                                                                                                                                                                                    Voor deelname aan het Verkeerstreffen dient u zich uiterlijk 27 november aan te melden via email fdlemmers@home.nl of door te bellen met Frans Lemmers: telefoon 0478 – 514362.                                                                                                                            

Het gaat hier wederom om een van de extra, ad hoc AVOS-activiteiten die verzorgd worden door de leden zelf, dit naast het jaarprogramma dat u aangeboden wordt door de activiteitencommissie.                                                                                                                                              

Namens het bestuur, met vriendelijke groet,                                                                                                                                     Frans Lemmers