Het lidmaatschap bedraagt € 25,00 per (kalender)jaar voor het eerste lid en € 20,00 voor het tweede lid op hetzelfde adres.
Indien het lidmaatschap in de loop van het jaar ingaat wordt per kwartaal een korting verleend van 6,25 euro.
Gebruik voor aanmelding het aanmeldingsformulier.
Wij heten u bij voorbaat alvast hartelijk welkom bij AVOS!

VOORDEEL voor AVOS-leden

Als lid van seniorenvereniging AVOS heeft u voor een beperkte contributie per jaar vele “klinkende” voordelen:

 • U kunt deelnemen aan een gevarieerd activiteiten-aanbod. Ongeveer twee keer per maand wordt een aantrekkelijk en afwisselend programma aangeboden. U krijgt voor elke activiteit een uitnodiging per e-mail.

 • U krijgt ondersteuning bij de organisatie van activiteiten, die u zelf interessant vindt en waarvan u denkt: “dat is ook leuk voor mijn buren, vrienden of kennissen”.

 • U krijgt een gratis abonnement op De Schakel; normaal betaalt u daarvoor 16 euro per jaar. De Schakel wordt gratis thuisbezorgd.

 • U kunt gebruik maken van de belastingservice, mits u valt onder een bepaalde inkomensgrens. (De KBO is in deze faciliterend)

 • U kunt gebruik maken van de voordelige Rijbewijskeuring voor 75- plussers in De Kemphaan.

 • U mag een beroep doen op -ook AVOS-VOA’s (speciaal
  opgeleide
  ouderenadviseurs) die u helpen bij het zoeken naar oplossingen voor door u ervaren problemen. Denk bijvoorbeeld aan bijstand bij een keukentafelgesprek met de gemeente.

 • Via de FASV, de landelijke belangenorganisatie waarbij AVOS is aangesloten, kunt u korting krijgen op tal van aanschaffingen.

 • U krijgt korting op een aantal programma’s van Schouwburg Venray en De Maaspoort in Venlo. Dit is geregeld in samenwerking met onze collega-seniorenvereniging “Jongeren van Vroeger” uit Venlo. Elk theaterseizoen wordt een programma vastgesteld. U wordt daarover per e- mail geïnformeerd.

 • U krijgt maximaal 4% korting op de basiszorgverzekering van de VGZ. Voor aanvullende verzekeringen krijgt u maximaal 10% korting.

  Wilt u gebruik maken van een andere zorgverzekering dan VGZ, dan kunt u ook hiervoor interessante kortingen ontvangen. Kijk daarvoor eens
  op
  www.independer.nl of www.zorgpremiekorting.nl

  U ziet het: een lidmaatschap van AVOS is “de moeite waard” .