Interessant aanbod voor de leden van AVOS Venray.

 

Met korting naar Kazan.

 

Ook dit jaar sluit De Maaspoort niet haar deuren in de zomer maar hebben naar aanleiding van het succes van afgelopen jaar wederom 4 weken lang de familie Kàzan in huis.

 

De familie Kazàn brengt deze zomer opnieuw magie naar De Maaspoort! Na het immense succes van afgelopen jaar, volgt in 2017 het langverwachte vervolg: Kazàn 2.
In deze sensationele en splinternieuwe theatershow zullen de drie internationaal succesvolle illusionisten Oscar, Renzo en Mara, ookwel Magic Unlimited, samenwerken met hun vader, Nederlands' bekendste goochelkunstenaar Hans Kazàn. Ook zal Hans' jongste zoon, comedian Steven Kazàn, weer van de partij zijn. Zijn onverwachte improvisaties en hilarische grappen maken hem tot een ongekende publiekslieveling.

'Kazàn 2' is een overweldigende show-beleving vol humor, publieksinteractie, buitengewone acts en vanzelfsprekend spectaculaire en razendsnelle illusies. Entertainment van wereldklasse! Een fenomenale voorstelling die je niet mag missen. 

In 2016 gaf de familie Kazàn maar liefst 16 uitverkochte shows in De Maaspoort en bezoekers beoordeelden de voorstelling met een 8.9! 

 

Als lid van AVOS heeft u de mogelijkheid om met 2 euro korting per kaart,  kaartjes te bestellen.

Indien men de kortingscode Avos17Kazan invult wordt de korting automatisch verrekend in het bestelproces.

 

 

SEIZOEN 2017-2018

De aanbieding voor AVOS-leden zal binnenkort volgen.

Vanaf 1 september zijn hiervoor kaarten te boeken.